Spring naar content

COOKING DAYS ARE OVER

JULI 2019 – FLAIR BELGIË

“Hoe fijn maaltijdboxen ook zijn je moet altijd nog een halfuurtje koken incalculeren. Dat is niet het geyal bij Pack’n Joy dat kant en klare maar daarom niet minder gezonde gerechten aanbiedt. Er zijn verschillende formules lunch en detox. Die laatste heb ik getest. Ze leveren voor 3 of 6 dagen een licht ontbijt, lunch en diner. Je haalt de box op zondag en woensdag af bij een postpunt in je buurt zodat alles kraakvers en gluten en lactosevrij overigens is en je hebt je gezonde maaltijden voor de hele week. Wat ik het leukst vond. Dat ik eens niet
hoefde na te denken over wat ik die week gingen koken dat ik die week ook effectief niet hoefde te koken en dat die anderhalve vakantiekilo er weer af was. En dan zou ik de belangrijkste plus nog vergeten de gerechten waren stuk voor stuk origineel en superlekker”.

Posted in

beatrice

Scroll naar boven