Spring naar content

Contacteer ons

plumeau-color

Ons Team

Het PACK ’N JOY-team bestaat uit een team van vrouwen met een passie voor gezonde en herbronnende voeding. Ze staan altijd klaar om naar je te luisteren en hebben als missie om je te laten genieten van de goeie dingen des levens. Hun mooi aanbod is er het bewijs van! Zeg gerust wat we voor je kunnen doen ...

sans-titre-44-2

MARION DE DECKER

FOUNDER & MANAGING PARTNER

Na 15 jaar marketing- en managementervaring lanceerde Marion Pack 'n Joy. Haar missie? De Belgen gewoonweg beter laten eten met haar pittige voeding boordevol smaak!

Marion leeft graag tegen 100 km per uur en wilde packs ontwikkelen voor particulieren en bedrijven om hen een evenwicht te helpen vinden tussen hun actief leven en een herbronnende voeding. De dag van vandaag een grote uitdaging!

marion@packnjoy.be

sans-titre-60-2

ANOUCHKA de HALLEUX

CHEF-VOEDINGSDESKUNDIGE

Anouchka behaalde een licentie in de communicatie aan de UCL en werkte 6 jaar in de marketing/reclamesector tot ze besloot om een nieuwe weg in te slaan.

Opgeleid in nutritherapie bij CERDEN en in een herbronnende voeding, verzint Anouchka met liefde en passie de recepten van Pack'n Joy in overeenstemming met de voedingsregels.
Als levensgenieter en fijnproever is ze sportief en hecht ze veel belang aan welzijn en gezond eten. Ze zet al haar troeven in voor Detox Pack!

anouchka@packnjoy.be

Hélène Mambourg_web

HELENE MAMBOURG

PROJECT MANAGER

Na 10 jaar communicatie-en marketingervaring, trad Hélène toe tot het Pack'n Joy-team om haar passie voor gezond eten te delen.

Opgeleid in nutritherapie bij CERDEN en in herbronnende voeding bij Véronique Taburiaux en Taty Lauwers, zet Hélène haar troeven als communicator en consultant in gezonde voeding in voor Pack'n Joy.

helene@packnjoy.be

sans-titre-33-2

AURELIE GLORIEUX

INSPIRING PARTNER

Aurélie is kinesiologe van opleiding, maar volgde ook een opleiding nutritherapie en gezonde voeding aan IHMN. Ze volgde een opleiding bij Pol Grégoire en Taty Lauwers en is nu gespecialiseerd in herbronnende voeding. Aurélie woont sinds kort in de Verenigde Staten, maar staat nog steeds volledig achter het Pack 'n Joy concept van de menu’s en de workshops.

Contacteer ons

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Volg ons

Scroll naar boven