Nieuws

Volg onze laatste nieuwtjes, onze tips en onze recepten!

RECEPT: PINDASAUS

28 november 2018

TADAAAMMM!!! Ontdek exclusief het geheim van onze pindasaus! Ingrediënten voor 4 personen: 1 stuk gember 1 teentje knoflook 4 gerehydrateerde gedroogde tomaten 3 eetlepels rauwe pindapuree 2 eetlepels tamari het sap van een 1/2 limoen 1 gerehydrateerde gedroogde dadel Meng…

Lees meer…

Waarom gebruiken we uitsluitend VPPF-oliën in al onze gerechten?

16 november 2018

Plantaardige oliën uit de eerste koude persing (VPPF) zijn oliën van superieure kwaliteit. Omdat ze koud zijn geperst, bevatten ze nog steeds vitamines, en voor sommige, omega 3 en 6. Olijf, zonnebloem, koolzaad, sesam, pompoen, saffloer, walnoot, lijnzaad, camelina, ze…

Lees meer…

RECEPT: RISOTTO-PADDESTOELEN, SPINAZIE EN CHAMPIGNONSAUS

16 november 2018

Het is herfst, het wordt kouder … We verwarmen ons met een heerlijke RISOTTO-PADDESTOELEN, SPINAZIE EN CHAMPIGNONSAUS. Wist je dat paddenstoelen door sommige voedingsdeskundigen worden beschouwd als een “verborgen schat van de natuur”? Waarom? Ze zijn calorie-arm, ze bevatten veel…

Lees meer…

RECEPT: JAPANSE NOEDLES

16 november 2018

Begin de nieuwe week goed met een recept uit onze laatste Pack Detox: JAPANSE NOEDELS. Ingrediënten voor 2 personen: 120gr volkoren rijstnoedels 1 aubergine 1/2 mango 1/2 rode ui 1/2 bussel gehakte koriander 1 handvol cashewnoten, gemalen en geroosterd met…

Lees meer…

Een recept om je vakantiegevoel te verlengen…

17 juli 2018

SUMMER 18: Test onze gazpacho van watermeloen… heerlijk om je opnieuw in vakantiesfeer te brengen! Ingrediënten: – 1/2 watermeloen – 4 tomaten zonder vel (om het vel er af te halen, dompel je de tomaten gedurende 2 min in kokend…

Lees meer…