Nieuws

Volg onze laatste nieuwtjes, onze tips en onze recepten!

plumeau-color

RECEPT: GROENE SMOOTHIE

21 maart 2019

Vanochtend is het ontbijt in GROENE SMOOTHIE modus! U wilt het recept? Daar is het! Ingrediënten voor 1 persoon: Een beetje gedroogde ananas Een paar muntblaadjes 1 advocaat 1 appel De dag ervoor: Laat de gedroogde ananas in een kom…

Lees meer…

RECEPT: GROENE SPINAZIE-MUNT VINAIGRETTE

9 maart 2019

Om het weekend goed te beginnen, hier is een klein recept voor GROENE SPINAZIE-MUNT VINAIGRETTE om te eten met granen of vis. Ingrediënten voor 2 personen: 1 handvol spinazie ongeveer tien verse muntblaadjes 1 eetlepel amandelmoes 1 eetlepel olijfolie 1…

Lees meer…

RECEPT: PINDASAUS

28 november 2018

TADAAAMMM!!! Ontdek exclusief het geheim van onze pindasaus! Ingrediënten voor 4 personen: 1 stuk gember 1 teentje knoflook 4 gerehydrateerde gedroogde tomaten 3 eetlepels rauwe pindapuree 2 eetlepels tamari het sap van een 1/2 limoen 1 gerehydrateerde gedroogde dadel Meng…

Lees meer…

Waarom gebruiken we uitsluitend VPPF-oliën in al onze gerechten?

16 november 2018

Plantaardige oliën uit de eerste koude persing (VPPF) zijn oliën van superieure kwaliteit. Omdat ze koud zijn geperst, bevatten ze nog steeds vitamines, en voor sommige, omega 3 en 6. Olijf, zonnebloem, koolzaad, sesam, pompoen, saffloer, walnoot, lijnzaad, camelina, ze…

Lees meer…

RECEPT: RISOTTO-PADDESTOELEN, SPINAZIE EN CHAMPIGNONSAUS

16 november 2018

Het is herfst, het wordt kouder … We verwarmen ons met een heerlijke RISOTTO-PADDESTOELEN, SPINAZIE EN CHAMPIGNONSAUS. Wist je dat paddenstoelen door sommige voedingsdeskundigen worden beschouwd als een “verborgen schat van de natuur”? Waarom? Ze zijn calorie-arm, ze bevatten veel…

Lees meer…

RECEPT: JAPANSE NOEDLES

16 november 2018

Begin de nieuwe week goed met een recept uit onze laatste Pack Detox: JAPANSE NOEDELS. Ingrediënten voor 2 personen: 120gr volkoren rijstnoedels 1 aubergine 1/2 mango 1/2 rode ui 1/2 bussel gehakte koriander 1 handvol cashewnoten, gemalen en geroosterd met…

Lees meer…