Spring naar content

Het Concept

Ontdek wat herbronnende voeding is dankzij onze packs en workshops.

plumeau-color

Onze belofte

Pack ’n Joy biedt kant-en-klare maltijden en leerrijke workshops aan om je kennis te laten maken met herbronnende voeding. Bruis terug van de energie dankzij onze ultra-gezonde en levendige maaltijden ... Terug naar de bron en de natuur! We gebruiken enkel ongeraffineerde, bio en natuurlijke seizoensproducten zonder pesticiden.

Onze filosofie:
jou laten genieten van het leven!

Onze voeding beïnvloedt ons organisme. Maar gezond eten vraagt kostbare tijd. En ons leven is al zo druk! Bij Pack ’n Joy willen we je helpen met onze kant-en-klare oplossingen.

Onze recepten zijn gebaseerd op een herbronnende voeding, dat wil zeggen dat we de voedingsmiddelen van de beste kwaliteit zo weinig mogelijk bewerken zodat al hun vitaminen en goede voedingsstoffen bewaard blijven. Niets dan pittige ingrediënten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten

Zorgeloos genieten dus! We garanderen dat alle smaken en ingrediënten gewoonweg GOED zullen zijn. We focussen ons voornamelijk op de keuze van onze ingrediënten om je een superieure kwaliteit te kunnen garanderen, en daarom kiezen we voor BIOLOGISCHE, LOKALE en SEIZOENSproducten.

We werken samen met premiumpartners die stuk voor stuk Belgisch zijn: Interbio en Biofresh voor groenten en fruit, Vajra voor droge producten en Biopack in biologisch afbreekbare verpakkingen ...

Dankzij onze recepten bruis je weer van energie, slaap je beter, ben je overdag beter geconcentreerd en ben je van kop tot teen gezond ... Voor een lichaam in topvorm dus! Smakelijk!

plumeau-color

Heerlijk gezonde kant-en-klare packs!

Packs om je het leven gemakkelijker te maken en je energiepeil op te krikken in de vorm van een detoxkuur, een gezonde lunch of tijdens de vakantie.

Pack ’n Joy, dat zijn verschillende packs om te genieten op maat!

kant-en-klaar

Onze gerechten zijn helemaal klaar ... Je hoeft ze enkel nog op te warmen, te mixen of gewoon mee te nemen. En dan maar smullen!

Lokale productie

Een 100% Belgische productie in ons atelier in Brussel.

in de buurt of thuis geleverd

Levering op kantoor/thuis voor je lunch en via je dichtstbijzijnde afhaalpunt voor het Detox Pack.

evenwichtig

Al onze recepten zijn bedacht door onze chef-voedingsdeskundige voor een perfect evenwicht tussen proteïnen, groenten en zetmelen.

plumeau-color

Kant-en-klare maaltijden te koop bij onze partners

Een aantal Pack ’n Joy-seizoenslunches en maltijden zijn ook te koop in je dichtstbijzijnde winkel:

bij Foodie's Market Waterloo, Rob, Biostory Genval-Waterloo, The Place to Bio Tervuren, in alle Delitraiteur en bij CRU Gent-Overijse-Antwerpen.

Geniet ervan!

plumeau-color

creatieve en inspirerende workshops

En wat als je nu eens de kneepjes van de herbronnende keuken leerde kennen?

Het Pack ’n Joy-team organiseert praktische en leerrijke kookworkshops om je onder te dompelen in het heerlijke universum van de herbronnende voeding. Je leert er hoe je snel gezonde, heerlijke en perfect evenwichtige gerechten bereidt en hoe je alternatieven vindt om afwisseling te brengen in je dagelijkse maaltijden. Deze workshops zijn speciaal bedacht om je de theorie achter de grondbeginselen van herbronnende voedingsmiddelen te geven en tegelijkertijd beleef je een leuke ervaring met je vrienden of collega’s.

plumeau-color

Het geheim van deze herbronnende voeding?

plumeau-color

Onze partners

Scroll naar boven