Spring naar content

Het Concept

Ontdek wat herbronnende voeding is dankzij onze packs en workshops.

plumeau-color

Onze belofte

Pack ’n Joy biedt kant-en-klare maltijden en leerrijke workshops aan om je kennis te laten maken met herbronnende voeding. Bruis terug van de energie dankzij onze ultra-gezonde en levendige maaltijden ... Terug naar de bron en de natuur! We gebruiken enkel ongeraffineerde, bio en natuurlijke seizoensproducten zonder pesticiden.

Onze filosofie:
jou laten genieten van het leven!

Onze voeding beïnvloedt ons organisme. Maar gezond eten vraagt kostbare tijd. En ons leven is al zo druk! Bij Pack ’n Joy willen we je helpen met onze kant-en-klare oplossingen.

Onze recepten zijn gebaseerd op een herbronnende voeding, dat wil zeggen dat we de voedingsmiddelen van de beste kwaliteit zo weinig mogelijk bewerken zodat al hun vitaminen en goede voedingsstoffen bewaard blijven. Niets dan pittige ingrediënten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten

Zorgeloos genieten dus! We garanderen dat alle smaken en ingrediënten gewoonweg GOED zullen zijn. We focussen ons voornamelijk op de keuze van onze ingrediënten om je een superieure kwaliteit te kunnen garanderen, en daarom kiezen we voor BIOLOGISCHE, LOKALE en SEIZOENSproducten.

We werken samen met premiumpartners die stuk voor stuk Belgisch zijn: Interbio en Biofresh voor groenten en fruit, Vajra voor droge producten en Biopack in biologisch afbreekbare verpakkingen ...

Dankzij onze recepten bruis je weer van energie, slaap je beter, ben je overdag beter geconcentreerd en ben je van kop tot teen gezond ... Voor een lichaam in topvorm dus! Smakelijk!

plumeau-color

Heerlijk gezonde kant-en-klare packs!

Packs om je het leven gemakkelijker te maken en je energiepeil op te krikken in de vorm van een detoxkuur, een gezonde lunch of tijdens de vakantie.

Pack ’n Joy, dat zijn verschillende packs om te genieten op maat!

kant-en-klaar

Onze gerechten zijn helemaal klaar ... Je hoeft ze enkel nog op te warmen, te mixen of gewoon mee te nemen. En dan maar smullen!

Lokale productie

Een 100% Belgische productie in ons atelier in Brussel.

in de buurt of thuis geleverd

Levering op kantoor/thuis voor je lunch en via je dichtstbijzijnde afhaalpunt voor het Detox Pack.

evenwichtig

Al onze recepten zijn bedacht door onze chef-voedingsdeskundige voor een perfect evenwicht tussen proteïnen, groenten en zetmelen.

plumeau-color

Kant-en-klare maaltijden te koop bij onze partners

Een aantal Pack ’n Joy-seizoenslunches en maltijden zijn ook te koop in je dichtstbijzijnde winkel:

bij Foodie's Market Waterloo, Rob, Biostory Genval-Waterloo, The Place to Bio Tervuren, in alle Delitraiteur en bij CRU Gent-Overijse-Antwerpen.

Geniet ervan!

plumeau-color

creatieve en inspirerende workshops

En wat als je nu eens de kneepjes van de herbronnende keuken leerde kennen?

Het Pack ’n Joy-team organiseert praktische en leerrijke kookworkshops om je onder te dompelen in het heerlijke universum van de herbronnende voeding. Je leert er hoe je snel gezonde, heerlijke en perfect evenwichtige gerechten bereidt en hoe je alternatieven vindt om afwisseling te brengen in je dagelijkse maaltijden. Deze workshops zijn speciaal bedacht om je de theorie achter de grondbeginselen van herbronnende voedingsmiddelen te geven en tegelijkertijd beleef je een leuke ervaring met je vrienden of collega’s.

plumeau-color

Het geheim van deze herbronnende voeding?

Volgens het seizoen

We gebruiken verse ingrediënten, seizoensproducten en zo lokaal mogelijke voedingsmiddelen. Al onze gerechten zijn rijkelijk voorzien van groenten. 60% van de ingrediënten is rauw om de enzymen te behouden en 40% wordt gestoomd om de vitaminen en mineralen te bewaren.

Trage suikers

Trage suikers als brandstof: granen, peulvruchten en noten zorgen ervoor dat onze energie de hele dag op peil blijft, zelfs tijdens een detoxkuur. Alle granen zijn vooraf gekiemd (12 uur geweekt om het fytisch zuur te neutraliseren en de hoeveelheid van enzymen in ons lichaam te vergroten).

Glutenvrij, geen melkproducten

Om de werking van je lichaam maximaal te verlichten, zijn al onze gerechten vrij van gluten en melkproducten en is er geen enkel verwerkt product in terug te vinden.

Goede vetten

Vetzuren van uitstekende kwaliteit die de goede cellen aanmaken, ervoor zorgen dat je de spirit van een kampioen hebt en je huid zo strak is als die van een baby! De gebruikte oliën zijn extracten van een eerste koude persing bij een temperatuur lager dan 40° en werden niet geroosterd. De oliën worden rauw gebruikt en nooit opgewarmd zodat ze niet giftig worden.

Natuurlijke zoetstoffen

We gebruiken uitsluitend natuurlijke suikers die geen transformatieproces door verhitting hebben ondergaan (agavesiroop, ruwe suiker, zongedroogd fruit, rauwe honing).

Natuurlijke zouten

We gebruiken uitsluitend natuurlijke en niet-gepasteuriseerde zouten (fleur de sel, tamari, shoyu, Umeboshi-pruimen, Ume Su, algen, zwarte olijven, gedroogde tomaten).

Superfoods

In al onze gerechten vind je superfoods en krachtige antioxidanten terug zoals bijvoorbeeld: goji-bessen, algen, kale, gember, verse geelwortel, gekiemde granen, rauwe honing, netels, spirulina, zuurkool, verse kruiden, ... Niets dan pittige ingrediënten boordevol voedingsstoffen en antioxidanten!

plumeau-color

Onze partners

Scroll naar boven