Spring naar content
packdetox-header-white
plumeau-color

Het Pack Detox, dat is 3 of 6 dagen lang ultra-gezonde en levendige huisbereide gerechten (ochtend-middag-avond) voor een herbronnende, detox- of zelfs afslankingskuur. Een gezonde break, terug naar de bron en de natuur!

 Alle maaltijden zijn huisbereid op basis van natuurlijke ingrediënten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het Pack Detox is vegetarisch, gluten- en lactosevrij en bevat geen bewerkte producten.

Ontdek ons pack elke maand.

De 6-daagse kuur haal je in 2 keer af: je gerechten van zondagavond tot woensdagmiddag haal je op zondag af en die van woensdagavond tot zaterdagmiddag haal je woensdag, op het einde van de dag, op.
De 3-daagse kuur haal je in 1 keer af: op zondag of op woensdag, op het einde van de dag.
De levering verloopt via je dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Onze maaltijden (behalve de sauspotjes) zijn verpakt in biologisch afbreekbare potten (plantaardig maïszetmeel plastic). Perfect voor je compost!

Detoxen, herbronnen en go!

wedding-photographer

Bestelprocedure

arrow-process
arrow-process
arrow-process
arrow-process

Bestelling

Bestel je Pack Detox voor 3 of 6 dagen (van zondagavond tot zaterdagmiddag). Bestelling mogelijk tot de donderdag middernacht voor de kuur (binnen de grenzen van de beschikbare voorraden).

Identificatie

Identificeer je met je gebruikersnaam en paswoord. Sla ze voor de gemakkelijkheid op.

Bevestiging

Eens je bestelling gevalideerd is, krijg je een bevestiging op de website en per e-mail.

Afhaalpunt

Je Pack Detox wordt klaargemaakt en vervolgens geleverd in je afhaalpunt naar keuze. Haal het eerste deel op zondag af en/of het tweede deel op woensdag vanaf 16.30 uur.

Ready, set, go!

Een heerlijke 3 of 6-daagse detox challenge!

Een afhaalpunt in mijn buurt?

plumeau-color

De weldaden van een detox

Waarom detoxen?

Net als de motor van je auto, kan ook je organisme ‘vuil’ worden. Het stapelt afvalstoffen op die op termijn de goede werking verstoren.

Die afvalstoffen hebben een dubbele oorsprong:
inwendig, wanneer het lichaam zelf de afvalstoffen aanmaakt
uitwendig, wanneer ze het gevolg zijn van voeding en milieu (pesticiden, vervuiling, additieven, roken, alcohol, wijn, medicijnen, ....).
In principe voert ons lichaam die afvalstoffen af, maar soms stapelen ze zich zodanig op dat het lichaam ze niet meer de baas kan.

Sommige van onze organen, de ‘uitscheidingsorganen’ (huid, longen, lever, nieren, darmen), zorgen ervoor dat afvalstoffen uit ons organisme afgevoerd worden. Het probleem is dat deze organen door onze moderne voeding te veel werk hebben en verzadigd geraken!

De symptomen daarvan zijn uiteenlopend: vermoeidheid, gewichtstoename, slecht slapen, een bleke teint, wallen en kringen onder de ogen, spijsverteringsproblemen, huidproblemen, nko-problemen, allergieën, … De gerechten van het Pack Detox  verlichten het werk van de uitscheidingsorganen waardoor ze gemakkelijker de opgehoopte afvalstoffen kunnen afvoeren en jij weer nieuwe energie krijgt.

Je merkt het verschil al vanaf de eerste dagen van de detoxkuur: je hebt terug energie, je slaapt veel beter en je stress vermindert. Vanbinnen werkt alles beter en dat zie je ook aan de buitenkant: je teint ziet er frisser uit en je gezicht jonger, je haar en nagels zijn sterker, ...

Dankzij het Pack Detox zit je weer vol levenslust en krijg je het perfecte figuur terwijl je toch veel en lekker mag blijven eten. Wie droomt daar nu niet van? De ideale situatie, zeker als je voltijds werkt!

Scroll naar boven