Vibrant Meals

En wat als we eens natuurlijke en herbronnende maaltijden voor je zouden koken?

packdetox

GEZONDHEIDSKUUR

3 of 6 dagen lang alle maaltijden (ochtend-middag-avond) voor 1 persoon. Ideaal voor een herbronnende, detox- of afslankingskuur. Om de 2-3 weken beschikbaar. Af te halen in je dichtstbijzijnde afhaalpunt.

 

pack4lunch

HEALTHY LUNCHS

4 veggie lunches. Dessert optioneel. Elke week beschikbaar. Levering op dinsdagochtend, op kantoor of thuis, in of rond Brussel.

 

 

packbizz

IN VERGADERING

Veggie of vitality (met dierlijke proteïnen) lunch-schotels, unieke en heerlijke recepten. Sapje en dessert optioneel. Elke dag beschikbaar (behalve maandag). Levering in en rond Brussel.

 

packoff

IN VAKANTIESTEMMING

5 vacuümverpakte avondmaaltijden (met dierlijke proteïnen) voor een weekje ‘off’, op vakantie of thuis. Recepten voor het hele gezin zijn beschikbaar tijdens de schoolvakanties. De levering verloopt via je dichtstbijzijnde afhaalpunt.

plumeau-color

Geniet nog meer van het leven met onze natuurlijke en pittige maaltijden!

Ontdek een herbronnende voeding dankzij onze packs van natuurlijke en unieke bereide gerechten … Creaties boordevol kleuren en smaken voor 3 of 6 dagen van volledige detox voor de lunch, tijdens vergaderingen of de vakantie. Niet zelf moeten koken, dat is des te meer genieten!

 • Natuurlijk

  Pack ’n Joy neemt je terug mee naar de bron en de natuur! Een 100% natuurlijk concept op basis van niet-verwerkte producten zonder pesticiden en verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen.

 • Volgens het seizoen

  Om de natuur en haar noden te respecteren, variëren onze recepten naargelang de seizoenen. Meer rauwkost in de zomer, meer wortelgewassen in de winter. Mmm ... alle seizoenen op ons bord!

 • Lokale productie

  Een 100% lokale productie met lokale ingrediënten in ons atelier in Brussel.

wedding-photographer
 • Huisbereid

  Onze huisbereide maaltijden boordevol kleuren en smaken worden in ons atelier klaargemaakt door onze chef-voedingsdeskundige en een team van koks.

 • Lactose- en glutenvrij

  Last van intoleranties of allergieën? Geen nood, want al onze bereidingen zijn lactose- en glutenvrij voor een optimale vertering en opname.

 • Zonder toegevoegde suikers

  In onze gerechten wordt geen geraffineerde suiker gebruikt, maar enkel natuurlijke en 'levendige' suikers (fruit, Belgische rauwe honing …) zonder verslavingseffect.

Wat onze packers erover zeggen ...

plumeau-color

Onze partners